Τελική Επαρχιακή Συγκέντρωση Νίκου Χριστοδουλίδη στην Λάρνακα

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Ζητώ ισχυρή λαϊκή εντολή για να φέρουμε ελπίδα, προοπτική για το σύνολο του λαού, την νέα γενιά και το μέλλον της πατρίδας μας»

Πανέτοιμος να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε μια μεγαλειώδη τελική συγκέντρωση στην Λάρνακα.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι στις 5 Φεβρουαρίου «έχετε το δικαίωμα της επιλογής για να πάρετε θέση στα θέματα που θα επηρεάσουν όλους εμάς τα επόμενα χρόνια. Την Οικονομία, το Μεταναστευτικό, την Υγεία, την Ακρίβεια, την Ειρήνη στον τόπο μας, το Μέλλον των παιδιών μας. Η δική σας επιλογή και μόνο θα καθορίσει την απόφαση για το ποια πορεία θα ακολουθήσει η χώρα μας».

Την ίδια ώρα διακήρυξε ότι η διακυβέρνηση του θα εργαστεί, «για μια Κύπρο που θα είναι ένας ισχυρός εταίρος στην Ευρώπη και στην περιοχή μας με ισχυρή αποτρεπτική ισχύ και αναβίωση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος. Για τα προβλήματα των προσφύγων μας που εξακολουθούν να υφίστανται τόσα χρόνια μετά την τραγική εισβολή και κατοχή. Και το πιο σημαντικό, για τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας».

Η ψήφος των πολιτών σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης, δεν εξαγοράζεται με πρόχειρες προεκλογικές υποσχέσεις, δεν παίζεις με την οικονομία και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να βιώσουμε ξανά πολιτικές που οδηγούν στην μιζέρια.

Τις τελευταίες ημέρες τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας ζούμε στους ρυθμούς της παροχολογίας. «Ούτε τώρα θα παρασυρθούμε, ούτε τώρα θα ακολουθήσουμε. Εγώ δεν πρόκειται να υποσχεθώ πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Παραμένω προσηλωμένος στην απαράβατη αρχή πως ό,τι λέμε θα είναι εφαρμόσιμο και υλοποιήσιμο».

Ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν μαζικά το παρόν τους στις κάλπες τονίζοντας πώς «κανένας εφησυχασμός δεν δικαιολογείται, καμιά ψήφος δεν περισσεύει και δεν δίνουμε την ψήφο μας σε κανένα άλλο υποψήφιο». «Θέλουμε, μπορούμε και μαζί έχουμε τη δύναμη να κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί: Να δημιουργήσουμε Ελπίδα και Προοπτική στο Σύνολο του Κυπριακού λαού, σε όλους εμάς και τα παιδιά μας, για να γυρίσουμε σελίδα στην ιστορία τούτου του τόπου», κατέληξε.

Λευκωσία,

25 Ιανουαρίου 2023