Συγκέντρωση στον Κόρνο

Νίκος Χριστοδουλίδης: Η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής δεν είναι σύνθημα – Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε γιατί μέσα από τη συλλογική προσπάθεια θα είμαστε πιο ωφέλιμοι για τη χώρα μας

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις και όχι για να διχάσουμε» διαμήνυσε από τον Κόρνο ενώπιον ενός μεγάλου ακροατηρίου υποστηρικτών του ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σεβόμαστε τις επιλογές όλων των πολιτών και αυτών που μας στηρίζουν και αυτών που δεν μας στηρίζουν σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης επαναλαμβάνοντας  ότι η πρώτη πολιτική του πράξη σε περίπτωση που ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του είναι η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής.

«Μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια θα είμαστε πιο ωφέλιμοι για τη χώρα μας» σημείωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας  πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χώρας μας είναι το ανθρώπινο της δυναμικό.

Ο κ. Χριστοδουλίδης απηύθυνε έκκληση για εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για να εξασφαλιστεί ισχυρή λαϊκή εντολή για την επόμενη διακυβέρνηση η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του συνόλου της κοινωνίας και όχι των λίγων και των φίλων μας.

Λευκωσία,
15 Ιανουαρίου 2023