Συγκέντρωση στην Αγία Φύλα

“Στις προκλήσεις προτάσσουμε ενότητα, συλλογικότητα και Κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής”

Είμαστε πανέτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση εφόσον ο λαός μας τιμήσει με την ψήφο του και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μέσα από συλλογικότητα, ενότητα και Κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής με συγκεκριμένο πρόγραμμα, τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας το πρωί ενώπιον συγκέντρωσης υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του στην Αγία Φύλα στη Λεμεσό.

«Δεν θα σας πω ότι είμαι ο μεσσίας, ή έχω το μαγικό ραβδί, ή ότι μόνο εγώ μπορώ» σημείωσε, προσθέτοντας πως εμείς επενδύουμε σε μια συλλογική προσπάθεια που σαφώς μπορεί να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά.
Τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν κομματικό χρώμα ή ιδεολογικό χαρακτήρα, υπογράμμισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος, συμπληρώνοντας πως εκείνο που χρειάζεται είναι συλλογικότητα και σύνθεση απόψεων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ζήτησε εντατικοποίηση των προσπαθειών για μαζική συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας τη σημασία των εκλογών, αλλά και την ανάγκη να υπάρξει ισχυρή λαϊκή εντολή.

Απαντώντας σε ερωτήματα παραβρισκόμενων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης τόνισε την ανάγκη για φορολογικό μετασχηματισμό, καθώς ο τελευταίος που έγινε στη χώρα μας ήταν το 2002, ενώ αναφέρθηκε στους τρόπους, άμεσους και μακροπρόθεσμους, για  αντιμετώπιση της ακρίβειας και του πληθωρισμού, στην επιδοματική πολιτική του κράτους, το στεγαστικό, το μεταναστευτικό, τα θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Λευκωσία,
15 Ιανουαρίου 2023