Πρόγραμμα για την εβδομάδα 1 – 7 Δεκεμβρίου 2022

ΠΕΜΠΤΗ 1/12
9:15 μ.μ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται στο 2ο Διακαναλικό Debate, όπου θα απαντήσει στα ερωτήματα των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1, ΑΛΦΑ, ΩΜΕΓΑ, ΣΙΓΜΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12
9:45 π.μ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Πύργο Λεμεσού.

11:25 π.μ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα παραστεί και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Παρακκλησιά, και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης της κοινότητας.

3:25 μ.μ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα παραστεί και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Αρακαπά, και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολλαπλής Χρήσης της κοινότητας.

4:45 μ.μ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα παραστεί και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Κελλάκι, και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/12
19:30 μ.μ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα παραστεί και θα μιλήσει σε περιφερειακή συγκέντρωση στην Έγκωμη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην ΕΘΑ Έγκωμης.

Από τις 1 έως 8 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και δώρων για παιδιά στα εκλογικά επιτελεία του Νίκου Χριστοδουλίδη σε κάθε επαρχία για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Ελάτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας, αγκαλιάζοντας τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.