Πολιτική Συγκέντρωση στην ΕΘΑ Έγκωμης

Απέναντι στην πόλωση και τον διχασμό επιλέγουμε την ενότητα

Απέναντι στην πόλωση και στον διχασμό επιλέγουμε την ενότητα, τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας χθες βράδυ σε μια κατάμεστη αίθουσα υποστηρικτών του στην ΕΘΑ Έγκωμης.
«Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα, ενωμένοι όλοι μαζί και να αντιπαρέλθουμε του πολύ τοξικού κλίματος που σκοπίμως καλλιεργούν κάποιοι για να μας αποπροσανατολίσουν, να διχάσουν τον λαό και να δημιουργήσουν πόλωση».

Εμείς, είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, συμπλήρωσε ο κ. Χριστοδουλίδης προσθέτοντας ότι «όλοι εμείς που είμαστε εδώ σήμερα, έχουμε κάνει μεγάλες υπερβάσεις, όχι γιατί μας το επέβαλε κάποιος, αλλά επειδή ορθά αντιληφθήκαμε ότι τη δεδομένη στιγμή το συμφέρον της πατρίδας μας είναι η συνένωση δυνάμεων και μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που θα φέρει ένα σύγχρονο σε αντιλήψεις, αλλά και μέσα τρόπο διακυβέρνησης της χώρας».

Η επόμενη μέρα των επικείμενων προεδρικών εκλογών, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, συνέχισε, ανεξαρτήτως των προεκλογικών διαφορών και των επιμέρους διαφωνιών. «Σε αυτό το πλαίσιο η υλοποίηση της πρότασής μας για τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας αποδοχής αποτελεί μια αναγκαιότητα στην οποία η πολιτική ηγεσία οφείλει να ανταποκριθεί με ωριμότητα και υπευθυνότητα».

Αναφερόμενος στο πολιτικό πρόγραμμα διακυβέρνησής του, το οποίο είναι προϊόν μιας πρωτόγνωρης άσκησης Συμμετοχικής Δημοκρατίας, ανέφερε ότι «έχουμε ολοκληρωμένες, υλοποιήσιμες και κοστολογημένες προτάσεις και όχι συνθήματα, για να διαχειριστούμε τις μεγάλες προκλήσεις της χώρας μας και τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και εφόσον οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, είμαστε πανέτοιμοι από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησής μας να αρχίσουμε την υλοποίησή του».