Κάλεσμα προς τους νέους για εγγραφή στον Εκλογικό Κατάλογο

Σε αυτή την κρίσιμη για τον τόπο μας συγκυρία, σας καλώ να δώσετε δυναμικά το παρών σας. Η προθεσμία εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους λήγει αύριο, 27 Δεκεμβρίου.

Για τους νέους, ηλικίας 18 έως 25 ετών, η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί λίγα λεπτά. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής αλλά και τη διαδικασία μεταφοράς των εκλογικών σας δικαιωμάτων από την ιστοσελίδα της κεντρικής υπηρεσίας εκλογών www.elections.gov.cy.

Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες. Η αποχή δεν μπορεί να είναι επιλογή. Οι αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει η νέα κυβέρνηση την επόμενη πενταετία θα είναι σημαντικές και επηρεάζουν το σύνολο της κοινωνίας, αλλά ειδικότερα όλους εσάς, τη νέα γενιά του τόπου μας.

Η αποχή το μόνο που πετυχαίνει είναι να αποφασίζουν άλλοι για σας.

Γνωρίζω πολύ καλά τις έγνοιες, τα προβλήματα, τις ανησυχίες σας. Στις συναντήσεις μας ανταλλάξαμε απόψεις, συζητήσαμε όλα αυτά τα θέματα που σας απασχολούν για το μέλλον της πατρίδας μας, για την Κύπρο που μαζί οραματιζόμαστε.

Η απάντηση στην απάθεια και την απογοήτευση που νιώθετε δεν μπορεί να είναι η αποχή. Η απάντηση είναι η ενεργός συμμετοχή και ο πρωταγωνιστικός ρόλος. Την απόφαση, λοιπόν, για μία καλύτερη Κύπρο, πιο δίκαια, πιο ελπιδοφόρα, την έχετε αποκλειστικά στο χέρι σας.

Με τη δική σας ψήφο, ενώνουμε δυνάμεις για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τη μετάβαση της χώρας μας σε μια νέα πολιτική εποχή.

Και, ξέρετε, είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα καταφέρουμε.
Είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα νικήσουμε.