Γραπτή Δήλωση Νίκου Χριστοδουλίδη για στήριξη ΕΔΕΚ

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ευχαριστεί το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ για την στήριξη στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές του 2023, τονίζοντας ότι ενισχύει την προσπάθεια και αντανακλά στις προσδοκίες της κοινωνίας για υπερβάσεις πέραν κομματικών, ιδεολογικών και άλλων διαφορών.

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση του ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη για την στήριξη της ΕΔΕΚ:

«Η στήριξη της ΕΔΕΚ στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας ενισχύει την προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε μέσα από την κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο. Υπηρετεί την ανάγκη να εργαστούμε συλλογικά προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προκλήσεων που έχουμε ενώπιον μας και της υιοθέτησης σύγχρονων αντιλήψεων και νοοτροπιών μακριά από συγκρουσιακές προσεγγίσεις και αντιπαραγωγικές πρακτικές του παρελθόντος.

Ευχαριστώ θερμά την ΕΔΕΚ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη, που αντανακλά στις προσδοκίες της κοινωνίας για υπερβάσεις πέραν κομματικών, ιδεολογικών και άλλων διαφορών, με ζητούμενο τη συλλογική και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων και προβλημάτων.

Η προσπάθειά μας συνεχώς ενδυναμώνεται. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία, σύνεση, σύνθεση, συλλογικότητα και ενότητα, έτσι ώστε τα μηνύματά μας να φτάσουν σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Απευθυνόμαστε προς όλους, ανεξαρτήτως πολιτικής και κομματικής αφετηρίας και προέλευσης, καθώς ο στόχος για το μέλλον της πατρίδας μας είναι κοινός.»

Λευκωσία
14 Ιουλίου 2022